Afspraak maken? Bel: 0522 - 45 25 10 / 06 36 50 19 13

of ONLINE, klik hier...

kapsalon
knippen
nagels
nagelstudio
massage
massage salon

Wie zijn wij

Eigenaresse/Top Stylist:
Mijn naam is Gejanca en ik ben sinds 2013 eigenaresse van Salon Gejanca. Tot 2013 heb ik veel ervaring opgedaan in een gerenommeerde kapsalon in Ruinerwold.

Ik denk graag met de klant mee en geef altijd eerlijk advies. Mijn doel is om iedere klant mooi, maar als zichzelf de deur uit te laten gaan.

Allround medewerker/Top Stylist/Nagel Stylist:
Ik ben Celine en sinds 2016 als leerling begonnen bij Gejanca. Inmiddels mag ik mezelf een volleerde top-kapster noemen. Mijn specialiteiten zijn; lang haar kleuren en folie technieken. Ook kun je bij mij terecht voor gelnagels.

Allround medewerker/Topstylist
Mijn naam is Marloes en zit sinds 2007 in het kappersvak. Ik versterk sinds oktober 2020 het team van Salon Gejanca. Hiervoor heb ik in 2 verschillende salons gewerkt en veel ervaring opgedaan. Ik vind het belangrijk om naar de wens van de klant te luisteren. Mijn specialiteit is krullen knippen met de “globel curl” techniek.

Ik vind het fijn om met mensen te werken en houd ervan om mezelf uit te dagen. Ik pas graag nieuwe technieken toe!

Masseuse:
Mijn naam is Angela en ben sinds 2019 gevestigd in Salon Gejanca als masseuse. Bij mij kun je terecht voor oa. een ontspanningsmassage, hotstone massage, of hoofdmassage. Ook kan ik je klacht gericht behandelen.

Een massage is even een moment voor jezelf. Ik neem daarom alle tijd en rust voor mij klanten.