Afspraak maken? Bel: 0522 - 45 25 10 / 06 36 50 19 13

of ONLINE, klik hier...

kapsalon
wenkbrauwen epileren
nagelstudio
gel nagels
haarproducten
producten
massage
sieraden
makeup koekange

De salon

Voorheen zat kapsalon Gejanca aan de Koekangerdwarsdijk 9. Door toenemende klanten en uitbreiding personeel groeiden we uit ons pandje. Een nieuwe uitdaging. In 2019 hebben we het voormalig drogisterij pand gekocht en verbouwd tot een moderne , gezellige , voor iedereen een toegankelijke prachtige salon. Ons team werkt elke dag weer vol enthousiasme en met veel plezier. We zorgen dat iedereen zich thuis voelt bij ons, en tevreden en mooi de deur uit gaat. Onze slogan staat voor: “Aandacht geeft kwaliteit”!

Behandelingen:
Bij salon Gejanca kun je terecht voor allerlei behandelingen, voor zowel dames, heren als kinderen;
- Knippen
- Kleuren
- Permanenten
- Opsteken
- Vlechten
- Haar producten
- Make up
- Epileren
- Gel-lak nagels
- Sieraden

Trainingen:
Wij vinden het belangrijk om met de tijd mee te gaan en altijd op de hoogte te blijven van de nieuwste trends. Daarom volgens wij regelmatig trainingen en shows. Deze nieuwe technieken kunnen we dan weer in de salon uitvoeren.

Producten:
De producten die we gebruiken zijn voornamelijk van Kis, Royal Kis en van Goldwell. Wij geven u advies welk product bij u past.

Massage- Salon:
De massage salon wordt gerund door Angela Ems. Body Care massage. U kunt haar bellen voor een afspraak. Telefoon: 0620733775

Sieraden:
Ben je opzoek naar een leuk en uniek sieraad, voor jezelf of als cadeautje? Dan ben je bij Liljewel aan het juiste adres! Ik (Lilian) verkoop trendy handgemaakte sieraden van leer en Disigner Quality metaal. Een beetje stoer en lief tegelijk!